Для цього рецепту вам не знадобиться багато часу та інгредієнтів. Не зважаючи на відсутність м’яса, морквяні котлети дуже смачні.
Детальніше про приготування цієї страви розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 600 г моркви
- 4 ст. л манної крупи
- 2 курячі яйця
- 100 мл рослинної олії
- сіль і перець за смаком
- кмин за смаком
Приготування:
- Очистіть і натріть на великій тертці моркву.
- Злегка збийте яйця віночком і відправте їх до моркви. перемішайте.
- Додайте манну крупу, сіль, спеції і перець до овочевої маси.
- Сформуйте котлети з моркви, перекидаючи їх з руки в руку, щоб вони щільно збилися.
- У розігрітій олії обсмажте котлети до золотистого кольору.
- Потім накрийте сковороду кришкою і на мінімальному вогні тушкуйте котлети ще 10 хвилин.