Переяслав Перейти на сайт

Актуальні липневі вакансії в Переяславі: де шукати роботу

Як усім відомо, на ринку праці в період економічних спадів кількість кандидатів на одну вакансію зростає. Але робота є! Просто потрібно вміти її шукати.

Щоб зрозуміти, на яку зарплатню можуть розраховувати переяславці, Інформатор промоніторив сайт work.ua. Середня зарплата в Україні — 13 тисяч 800 гривень. Ми підрахували кількість вакансій із вказаною заробітною платою на сайті, підсумували їх і знайшли середнє арифметичне. Середня зарплата в Переяславі на сайті work.ua зараз становить 13500 гривень. Відкритих вакансій наразі аж 60 (у минулому місяці їх було 46).

Найвища заробітна плата, судячи з сайту work.ua, у начальника зміни (компанія “Нива Переяславщини”). Його шукають вже більше місяця. Для такої роботи потрібна вища освіта, а також стаж роботи з оперативного управління виробництвом за професією не менше двох років. Графік роботи вахтовий (10 днів) — 12 годин на добу. На цій роботі професіонал може отримувати 23 тисячі гривень на місяць.

З доступних кожному без досвіду роботи work.ua пропонує такі посади в Переяславі:

Якщо вас цікавлять вакансії з категорії транспорт і автобізнес, то зверніть увагу на цей перелік:

Якщо вас цікавлять вакансії з категорії бухгалтерія та аудит, то зверніть увагу на цей перелік:

Нагадуємо, вибір місця, де буде жити ваша родина, — чи не найголовніший в житті. До цього рішення треба підходити з розумом. Нещодавно ми показували вам актуальні пропозиції житла в Переяславі.

Юлія Кравченко