Інформатор Переяслав

ГРОШІ

Скільки коштують квартири в Переяславі: актуальні липневі ціни

Вибір місця, де буде жити ваша родина, — чи не найголовніший в житті. До цього рішення треба підходити з розумом. Сьогодні ми покажемо вам актуальні пропозиції житла в Переяславі.

Інформатор підібрав для своїх читачів трійку житлових приміщень, які виставлені на продаж на сайті olx. Почнімо наш ТОП із найдешевшого варіанта.

КВАРТИРА В СЕЛІ ПОБЛИЗУ ПЕРЕЯСЛАВА

Ця квартира розташована в селі за 25 км від Переяслава у цегляному будинку. Є дві кімнати, автономне опалення, металопластикові вікна, інтернет. На території є ще й погріб, сарай і город. Інфраструктура поруч: магазин, кіоск, аптека.

5,5 тис. доларів

Квартира в селі

Розміщення: село, 25 км від Переяслава

Площа квартири: 42 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 148 311 гривень

КВАРТИРА НА ГЕРОЇВ ДНІПРА

Квартира ззовні утеплена, розміщується на першому поверсі двоповерхового цегляного будинку. При вході розміщений невеличкий коридор, який надає доступ до кімнати, кухні та санвузла. Кімната затишна, зроблено якісний ремонт. Підлога покрита паркетом. Нові власники зможуть відразу заїхати й жити. Кухня хоч і невеликих розмірів, проте вміщує всі необхідні меблі та техніку для готування та прийому їжі. Санвузол сумісний, обкладений плиткою. Квартира має гарне місце розташування. Поряд вокзал з добре розвиненою інфраструктурою та чудовою транспортною розв’язкою. Унікальна можливість та чудовий старт для молодої сім’ї або людей літнього віку.

20 тис. доларів

Квартира в районі автостанції

Розміщення: вулиця Героїв Дніпра, Переяслав

Площа квартири: 26,3 м²

Кількість кімнат: 1

Ціна: 539 314 гривень

КВАРТИРА БІЛЯ РАЦСУ

Квартира дуже тепла, розташована на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку. Одна велика житлова кімната з виходом на засклений балкон. Інтер’єр у світлих тонах, які візуально збільшують простір та надають елегантного вигляду. Кімната правильної форми, тому нові власники зможуть легко її зонувати. Кухня доволі простора та зручна, тут кожному предмету знайдеться своє місце. Санвузол — сумісний, обкладений плиткою. Коридор акуратний, без зайвих деталей, з необхідними меблями для зберігання речей. Поруч – вся необхідна інфраструктура: школа, дитячий садочок, відділення банків, магазини, новий АТБ, зупинка, центральна площа міста.

25 тис. доларів

Квартира біля РАЦСу

Ми вкотре запевнили себе та вас у тому, що той, хто шукає житло за вигідною ціною, обов’язково його знайде. Інформатор і надалі готуватиме для вас подібні підбірки. Можливо, ми допоможемо вам знайти житло своєї мрії.

Місяць тому ми також готували для вас таку підбірку. Дивіться її за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору