Цибулеві кільця в паніровці – це досить проста страва, проте займає трохи часу, тому що за один раз можна підсмажити не більше чотирьох-п’яти штук (більше не ляже на пательню). Їх подають як на святковий стіл, так і в якості бюджетної, але смачної закуски.
Апетитна закуска стане ще цікавішою, якщо всередині у неї тягнутиметься розплавлений сир. Інформатор пропонує приготувати хрусткі цибулеві кільця в паніровці із сиром.
Продукти:
- 2 великі цибулини;
- 3-5 скибочок твердого сиру;
- 5 курячих яєць;
- сіль за смаком;
- 250 г борошна;
- 230 г паніровки;
- рослинна олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Цибулю наріжте кільцями не тонше сантиметра і розділіть на сегменти.
- Сир наріжте тонкими смужками такої ж ширини, як і кільця цибулі.
- Візьміть одне кільце з цибулі і вставте в нього кільце меншого діаметра, а між ними розташуйте сир. Виконайте те ж з рештою заготовок.
- Залиште заготовки на годину в морозилці.
- Злегка збийте яйця з дрібкою солі. Борошно і паніровку насипте в дві різні миски.
- Цибулеві кільця обваляйте в борошні, після чого двічі по черзі опустіть їх в яйця і панірувальні сухарі.
- У глибокій сковороді розігрійте масло і підрум’яньте в ньому кільця за 2-3 хвилини.
- Готову закуску покладіть на паперові рушники, щоб видалити надлишки жиру.