ЖИТТЯ

Юні футболісти “Матадора” з Переяслава взяли участь в турнірі та відпочили в Скадовську

Нещодавно у Скадовську відбулись змагання “Золотий Колос України”. У них взяли участь і переяславські юні футболісти. 

З 20 по 24 липня в Скадовську Херсонської області провели Всеукраїнські змагання “Золотий Колос України”. Серед 18 команд, був і “Матадор” з Переяслава. У своїй віковій групі 2009 р.н. наші футболісти були наймолодшими (з 14 осіб в заявочному аркуші було 9 хлопців 2010 р.н. та 3 – 2011 р.н.). Про це Інформатору повідомив тренер команди Юрій Кривенко.

Після групового етапу, де “Матадор” зустрівся з командами із Запорізької, Херсонської та Кіровоградської областей, переяславці отримали змогу боротися за 9-12 місце. Здолавши одного суперника та зазнавши двох поразок, “Матадор” посів 11 місце в турнірі. Переяславці були дебютантами турніру, але за грою їх відзначили організатори.

Матадорівці плідно провели час у Скадовську: відвідали дельфінарій, аквапарк та інші місцеві пам’ятки. Здобуті позитивні емоції стануть запорукою успіху в подальших турнірах, говорить тренер команди. Організував поїздку та перевозив юних футболістів Левченко С.В. Фінансово допомогли Порало Г.С., Петренко О.В. та Саулко Р.В.

Футболісти відвідали дельфінарій у Скадовську

Нагадаємо, що 24 липня відбувся одинадцятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. “Дніпро” після трьох поразок поспіль нарешті здобув перемогу. 

Оксана Симоненко

Нагору