ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте цибулеві кільця із сиром

Цибулеві кільця в паніровці – це досить проста страва, проте займає трохи часу, тому що за один раз можна підсмажити не більше чотирьох-п’яти штук (більше не ляже на пательню). Їх подають як на святковий стіл, так і в якості бюджетної, але смачної закуски.

Апетитна закуска стане ще цікавішою, якщо всередині у неї тягнутиметься розплавлений сир. Інформатор пропонує приготувати хрусткі цибулеві кільця в паніровці із сиром.

Продукти:

  • 2 великі цибулини;
  • 3-5 скибочок твердого сиру;
  • 5 курячих яєць;
  • сіль за смаком;
  • 250 г борошна;
  • 230 г паніровки;
  • рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю наріжте кільцями не тонше сантиметра і розділіть на сегменти.
  2. Сир наріжте тонкими смужками такої ж ширини, як і кільця цибулі.
  3. Візьміть одне кільце з цибулі і вставте в нього кільце меншого діаметра, а між ними розташуйте сир. Виконайте те ж з рештою заготовок.
  4. Залиште заготовки на годину в морозилці.
  5. Злегка збийте яйця з дрібкою солі. Борошно і паніровку насипте в дві різні миски.
  6. Цибулеві кільця обваляйте в борошні, після чого двічі по черзі опустіть їх в яйця і панірувальні сухарі.
  7. У глибокій сковороді розігрійте масло і підрум’яньте в ньому кільця за 2-3 хвилини.
  8. Готову закуску покладіть на паперові рушники, щоб видалити надлишки жиру.

Нагору