Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

“Дніпро” завдав Семенівці першої поразки: огляд туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Після трьох поразок поспіль “Дніпро” нарешті здобув перемогу. Та ще й над лідером чемпіонату.

Вчора, 24 липня, відбувся одинадцятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. В центральному матчі лідер Семенівка (Студениківська ТГ) приймала дівичківський “Дніпро”, який свого часу також очолював турнірну таблицю, але після серії невдач впав аж на шосте місце з дев’яти. У першому колі Семенівка в гостях спокійно перемогла дніпрян 5:1, однак цього разу вдома поступилася 3:4. Це – перша поразка Семенівки в цьому чемпіонаті, інші команди вже програвали раніше. Про це повідомляє Інформатор.

Попри поразку, Семенівка із 23 очками залишилася на першому місці. “Дніпро” (16 очок) завдяки перемозі зумів обійти в турнірній таблиці Вовчків (Переяславська ТГ). Вовчківчани на університетському стадіоні в Переяславі поступилися “Матадору” 3:5 – і надалі мають 15 очок в активі.

“Переяслав-БРСМ” на виїзді розгромив Циблі (Циблівська ТГ) 11:2. Тож дві переяславські команди – “Переяслав-БРСМ” та “Матадор” разом скинули з другого місця Дем’янці (Переяславська ТГ), які в цьому турі суперника не мали. У переяславців тепер по 19 очок, а в дем’янчан – 18.

Інша переяславська команда – “Солонці” – на виїзді перемогла Лецьки (Циблівська ТГ) 8:2. Однак це ніяк не вплинуло на місце команд – “Солонці” досі сьомі, а Лецьки останні.

Нагадаємо, що до фінансових ресурсів у Програму розвитку фізкультури та спорту Переяславської ТГ додали 3 мільйони гривень. Їх використають на покращення стадіону.

Віталій Усик

На фото: команда “Дніпро”, із Facebook-сторінки голови Дівичківської ТГ Олександра Слюсара

Нагору