ЖИТТЯ

Вітрильні перегони та свято двох сіл: куди сходити у вихідні жителям Переяслава

Нарешті! Довгоочікувані вихідні вже ось-ось настануть. Цього разу жителі Переяславської громади можуть відгуляти свято одразу двох сіл, а також відвідати вітрильні перегони “Кубок Переяслава 2021”. Оберіть захід собі до душі.

Напевно, ви вже подивилися всі серіали, прочитали всю свою бібліотеку і переклеїли шпалери. Це значить, що настав час виходити із зони комфорту й іти з дому. Інформатор розповість детальніше про те, як провести вихідні з користю та задоволенням.

ДЕНЬ СІЛ ДЕМ’ЯНЦІ ТА ХАРКІВЦІ

Де: село Дем’янці, площа біля будинку культури

Коли: 31 липня о 13:00

Ціна: безкоштовно

У суботу в Дем’янцях (Переяславська ТГ) проведуть святковий захід до Дня сіл Дем’янці та Харківці. У програму входять концерт, частування смаколиками, народні гуляння, футбольний матч, лотерея та багато іншого. На запрошення керівництва цих сіл свою творчість представлять ансамбль “Гуляй душа” та рок-гурт “Драбадан”.

День сіл Харківці та Дем’янці

ВІТРИЛЬНІ ПЕРЕГОНИ “КУБОК ПЕРЕЯСЛАВА 2021”

Де: пірс переяславського річпорту

Коли: 31 липня о 12:30

Ціна: безкоштовно

Цими вихідними пройдуть щорічні ХХХ вітрильні перегони або регата “Кубок Переяслава 2021”. Організатори цього традиційного заходу – Переяславський крейсерський яхт-клуб, на території якого перегони й відбуватимуться. Долучитись та підтримати команди яхтсменів-учасників змагань може кожен.

“Кубок Переяслава 2021”

Нагадуємо, завтра, 31 липня, відбудеться також дванадцятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Що в ньому цікавого, читайте тут.

Юлія Кравченко

Нагору