ЖИТТЯ

Семенівка не гратиме, але лідерства не втратить: анонс туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Після перемоги над лідером чемпіонату “Дніпро” має нагоду виграти у діючого чемпіона. Чим цікавий буде черговий футбольний тур.

Завтра, 31 липня, відбудеться дванадцятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У центральному матчі о 18:00 Дем’янці (Переяславська ТГ) приймуть дівичківський “Дніпро”. Ці команди нещодавно – у перерві між колами – зіграли перенесений матч першого кола, де Дем’янці на виїзді виявилися сильнішими 2:1. Однак дніпряни суттєво підсилилися, вже встигли обіграти лідера Семенівку (це була перша поразка для цієї команди). Тож діючий чемпіон, який із 9 матчі програв три, аж ніяк не застрахований від чергової поразки. Про це повідомляє Інформатор.

В інших трьох матчах туру фаворити значно очевидніші. О 10:00 на університетському стадіоні відбудеться переяславське дербі – “Матадор” прийме “Солонці”. У турнірній таблиці господарі розмістилися на третьому місці із 19 очками, а гості – на сьомому із 13. Втім, це не означає, що солончани не здатні нав’язати боротьби.

“Переяслав-БРСМ” уже тривалий час рухається турнірним шляхом в економ-режимі. Завтра о 15:00 переяславці приймуть аутсайдера Лецьки (Циблівська ТГ). Чергова перемога максимально наблизить “Переяслав-БРСМ” до Семенівки, однак випередити її він не зможе (буде 22 очки, а в Семенівки – 23). Лідер в цьому турі суперника не матиме.

Вовчків (Переяславська ТГ), який, певно, хоче зачепитися за медалі, не має права втрачати очок із Циблями (Циблівська ТГ). Завтра вовчківчани приймуть одного із аутсайдерів на власному полі о 17:00.

Джерело: районна федерація футболу

Нагадаємо, що Інформатор зустрівся із Миколою Богатирем, відомим активістом та краєзнавцем, щоб показати вам, як та куди можна дістатися велосипедом. При цьому на маршрутах, якими ви курсуватимете, можна побачити красиві та незвичайні локації.

Віталій Усик

Нагору