ЖИТТЯ

Після ДТП та бійки все з’ясували без поліції: як минула доба для правоохоронців Переяслава

Протягом доби 29 липня переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 29 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 19:02 до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Козлів (Студениківська ТГ) на вулиці Колгоспній двоє чоловіків б’ють батька заявника. Зі його слів, зброї хулігани не мали, а швидка не була потрібна, хоча постраждалий і мав певні тілесні ушкодження (які саме, не повідомляється). Справу люди вирішили самостійно до приїзду поліцейських.

О 22:52 надійшло повідомлення про те, що в Переяславі водій автомобіля Geely здійснив зіткнення з автівкою заявника. Після цього Geely поїхав об’їзною дорогою в напрямку Дніпра. Пізніше заявник просив не розглядати цього повідомлення.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Тарасівці (Ташанська ТГ) та Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, що 26 липня у селі Світанок Циблівської ТГ жінку вдарила продавчиня магазину. Як вдалося вирішити це питання, дізнавайтеся за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору