ЖИТТЯ

Біля Переяслава сталася ДТП: постраждали пішоходи

Біля Переяслава зіткнулися два автомобілі. Внаслідок аварії пішоходи отримали тілесні ушкодження.

30 липня о 18:51 поліції повідомили про ДТП на трасі Переяслав-Бориспіль поряд із селом Дівички (Дівичківської ТГ). Водій автомобіля ВАЗ-2115 рухався з боку Переяслава в напрямку Борисполя. Поблизу села Дівички, робивши поворот ліворуч, він не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю Honda CR-V. Внаслідок чого сталося зіткнення. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Внаслідок аварії постраждали двоє пішоходів. На місці працювали медики швидкої допомоги, вони діагностували в пішоходів тілесні ушкодження – садини, струс мозку, забій грудної клітки. На водія ВАЗ-2115 буде складено адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). Ця стаття тягне за собою накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Фото з місця події

Фото з місця події

Нагадуємо, підбірку найсвіжіших і найцікавійших новин за останній тиждень ви можете побачити у новому дайджесті. Говорили про рішення сесії міської ради, масштабний фестиваль “Дніпро Ревучий”, цікавинки роботи рятувальників і багато іншого.

Юлія Кравченко

Фото з Facebook

Нагору