ЖИТТЯ

У клубі “Преслав” у Переяславі безкоштовно тренуються більше сотні людей: зараз потрібні спонсори

Спортивний клуб “Преслав” існує в Переяславі більше трьох років, але зараз переживає складні часи. У клубі діти й дорослі займаються безкоштовно, втім, його ніхто не фінансує. Тренери вкладають у “Преслав” власні кошти, а також залучаються фінансовою підтримкою батьків своїх вихованців, однак цих коштів недостатньо.

Бокс, кікбоксинг, боротьба, стретчинг – і це ще не повний перелік! Тренери у “Преславі” розвивають навички з різних видів спорту, кожен знайде тут щось до вподоби. Загалом у спортивному клубі займається більше сотні людей різного віку. Майстри спорту Юрій Гамалій, Олександр Колесник і Семен Грушецький на добровільних засадах тренують всіх, хто приходить до “Преславу”. Інформатор бачив як проходять такі тренування.

Раніше цей спортивний клуб розташовувався у будівлі кінотеатру на вулиці Гімназійній, однак вона два роки тому згоріла. Після пожежі СК “Преслав” переїхав у тимчасове приміщення біля хлібозаводу. Пів року спортсменам дозволяли не сплачувати за оренду, але зараз необхідно платити не тільки оренду, а й за ремонт, екіпіровку, електроенергію та багато іншого.

Тренер Юрій Гамалій із прикрістю зазначає: “Напевно, взимку ми змушені будемо припинити заняття, тому що дуже дорого платити за опалення”.

Якщо ви бажаєте фінансово підтримати СК “Преслав”, звертайтеся за телефонами: (093) 653-00-59 – Юрій Гамалій або (093) 344-97-77 – Дмитро Мілов.

Нагадуємо, підбірку найсвіжіших і найцікавійших новин ви можете побачити у новому дайджесті. Говорили про рішення сесії міської ради, масштабний фестиваль “Дніпро Ревучий”, цікавинки роботи рятувальників і багато іншого.

Юлія Кравченко

Відео: Едуард Аврамич

Нагору