ЖИТТЯ

Авто у річці, брат вкрав у брата: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 2 серпня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 2 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 15:29 до поліції надійшло повідомлення про те, що у Переяславі на вулиці Набережній невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння на автомобілі Skoda A5 в’їхав у авто Skoda Octavia, яке належить заявнику Ш.О. 1983 р.н. Винуватець поїхав з місця події. Винуватця ДТП досі не встановили.

О 17:45  Г.Є. 1985 р.н. повідомив поліції, що на його приватній території у Денисах на вулиці Соборній ходили два чоловіки з металошукачем. Заявник почав знімати їх на камеру, після чого чоловіки вдарили його та розбили телефон. Потім кривдники сіли в авто Renault жовтого кольору та поїхали. Прибувши на місце, поліція відібрала заяву та пояснення у заявника. Наразі проводяться слідчі дії.

20:44. Мала Каратуль (Ташанська ТГ), вулиця Польова. С.І. 1984 р.н. повідомив поліції про те, що його брат Ч.В., який перебуває у нетверезому стані викрав його авто ВАЗ-2115 та поїхав у бік Переяслава. Згодом заявник звернувся із зустрічною заявою про нерозгляд попередньої.

О 22:48 поліції повідомили, що у Переяславі на вулиці Покровській невідома особа, керуючи вантажівкою, не впоралась з керуванням, здійснила зіткнення з електроопорою та поїхала у невідомому напрямку. На місці події поліція склала схему ДТП та відібрала пояснення очевидців.

3 серпня о 3:35 надійшло повідомлення про те, що біля міських шлюзів у річці Трубіж лежить перевернуте авто Mitsubishi, людей поруч немає. Світяться повороти, із води видно тільки колеса. На місце події викликали ДСНС, опитали заявника П.С. 1986 р.н.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницька та не після нещасного випадку) у Дем’янцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що у міськрайонному суді розглянули справу про притягнення до відповідальності учня 11 класу переяславського ліцею-інтернату”Патріот”. 29 червня він у селі Хоцьки рухався вулицею Черкаською на автомобілі ЗАЗ Daewoo без посвідчення водія відповідної категорії.

Оксана Симоненко

Нагору