Смажений кавун? Так, цей десерт досить популярний у східній кухні. Спробуйте приготувати цю просту і цікаву страву, головне – залишити позаду упередження щодо того, що кавун можна їсти тільки в сирому вигляді.
Рецепт смаженого кавуна розповість Інформатор.
Продукти:
- 600 г м’якоті кавуна без кісточок
- 2 яєчних білка
- 4 ст. л. борошна
- 4 ст. л. кукурудзяного крохмалю
- 3-4 ст. л. цукрової пудри
Спосіб приготування:
- Вимийте і розріжте кавун на кола, які потім наріжте на кілька секторів, щоб вийшли трикутники.
- З кожного трикутника зніміть шкірку і видаліть насіння.
- Крохмаль розведіть невеликою кількістю води і додайте до злегка збитих білків.
- Обваляйте кавун в борошні.
- Занурьте в білково-крохмальну суміш і обсмажте на добре розігрітій пательні з маслом.
- Смажити потрібно недовго, скоринка повинна схопитися і залишитися хрусткою. Подавайте, посипавши цукровою пудрою.
Юлія Кравченко