ЖИТТЯ

У Переяславі та двох селах може не бути світла: графік відключень

Світла завтра може не бути в Переяславі та двох селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з плановим капітальним ремонтом і реконструкцією. 

У середу, 4 серпня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Хоцьках і Світанку у зв’язку з плановим капітальним ремонтом, реконструкцією, чисткою траси та технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Комарова, гетьмана Івана Сулими, Богдана Хмельницького та Набережній.

З 8 до 18 години:

  • у Хоцьках (Циблівська ТГ) – на вулицях 8 Березня, Пролетарській, Новосільській, Миру, Південній, Золотоніській, Піонерській, Комсомольській, Шевченка, Комунарській, Жовтневій, Старий шлях, Першотравневій, Чапаєва, Гельмязівській, Парковій, Катеринопільській, Саратовській, Колгоспній, Балаклаєвській, Пролетарській, Черкаській, Бовищанській, Колотій, Молодіжній, Іванова, Садовій, Шкільній, Кільцевій, Виноградній.
  • у Світанку (Циблівська ТГ) – на вулицях Київській, Свято-Миколаївській, Садовій, Польовій, Ювілейній, Шевченка, Ботанічній, Лесі Українки.

Нагадуємо, що у Переяславі чоловік у стані алкогольного сп’яніння на автомобілі Skoda A5 в’їхав у авто Skoda Octavia. Винуватець поїхав з місця події.

Юлія Кравченко

Нагору