ЖИТТЯ

Чоловік втопився у ставку, побиття в центрі міста: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 3 серпня переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 3 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:40. Мазінки (Переяславська ТГ), вулиця Поліська. П.Н. 2005 р.н. повідомила, що співмешканець Б.Д. 1990 р.н. кидається із сокирою і ножами. На місці працювала поліція. Відібрали письмову заяву та пояснення, а також провели профілактичну бесіду з учасниками події.

17:20. Переяслав. На дитячому майданчику в центрі міста невідомі побили чоловіка У.О. 1992 р.н. Працівники швидкої допомоги діагностували в постраждалого закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій носа. Від написання заяви він відмовився.

19:42. Горбані (Ташанська ТГ). 62-річний Ц.С. купався на ставку й зник. Особисті речі чоловіка лежали на березі. Заявник повідомив, що шукали Ц.С. приблизно 15 хвилин. Поліція встановила, що Ц.С. втопився під час купання у водоймі. Тіло направили на судмедекспертизу.

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): дві в Переяславі, дві в Циблях (Циблівська ТГ), по одній в Єрківцях (Дівичківська ТГ) та Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, вчора в Переяславі горіло сміття на території приватного підприємства. Пожежа знищила покрівлю площею тисячу квадратних метрів.

Юлія Кравченко

Нагору