ЖИТТЯ

Світла може не бути в Переяславі та п’яти селах: коли та чому

Світла завтра може не бути в Переяславі та п’яти селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з плановим капітальним ремонтом і реконструкцією. 

У четвер, 5 серпня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Циблях, Денисах, Ташані, Малій Каратулі й Хоцьках у зв’язку з плановим капітальним ремонтом, реконструкцією, чисткою траси та технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 18 години:

  • у Переяславі – на вулицях Прибережній, Набережній та Оболонній.
  • у Циблях (Циблівська ТГ) – на вулицях Дніпровській, Шевченка, Бойка-Павлова, Садовій, Радянській, Леніна, Жовтневій, Вишневій, Піонерській, Циблівській, Козинській, Комсомольській, Котляревського, Юнатів, Рибальській, Дружби, Спортивній, Лесі Українки, Польовій, Молодіжній, Дачній, Набережній, В’юнищанській, Зарубинській, Гагаріна, Абдришина, Першотравневій, Городищанській, Лепехи та на провулках Франка, Юнатів й Миру.
  • у Хоцьках (Циблівська ТГ) – на вулиці Травневій.
  • у Малій Каратулі (Ташанська ТГ) – на вулицях Центральній, Василенка, Польовій, Набережній, Небесної сотні, Ярмоленка, Переяславській та на провулку Ярмоленка.

З 8 до 20 години:

  • у Ташані (Ташанська ТГ) – на вулицях Шевченка, Польовій, Переяславській, Перемоги та Житника.
  • у Денисах (Ташанська ТГ) – на вулицях Незалежності, Центральній, Молодіжній, Ватутіна, Золотогірській, Соборній, Городищенській та на провулках Миру, Свободи, Чапаєва й Богдана Хмельницького.

Нагадуємо, вчора в Переяславі горіло сміття на території приватного підприємства. Пожежа знищила покрівлю площею тисячу квадратних метрів.

Юлія Кравченко

Нагору