ЖИТТЯ

“Не було підстав для самогубства”: на Переяславщині на горищі повісився чоловік

Вчора на Переяславщині повісився чоловік. Він мав велику родину, власне господарство, жив із дружиною. Причини самогубства невідомі.

4 серпня о 18:46 Г.Г. повідомила поліції, що її сусід О.Г. 1951 р.н. наклав на себе руки. Сталося це у Великій Каратулі (Переяславська ТГ) на вулиці Привокзальній. Про це Інформатору розповіли у відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Чоловік повісився на горищі сараю. А виявила тіло дружина. Його забрали на судмедекспертизу. О.Г. не залишив передсмертної записки.

Староста села Велика Каратуль Валентина Зінченко розповіла Інформатору таке:

– Цей чоловік жив разом із дружиною, нічим не хворів, був неконфліктною людиною. Є син і донька, які живуть в Києві, також є троє онуків. Не було ніяких підстав думати, що він може покінчити із життям. Сім’я працювала на городі, молотила зерно, допомагала сусідам. Як це сталося… Чоловік пішов надвір поратися, кришити кабачки. Жінка в цей час була в хаті, а коли вийшла, чоловік уже повісився. Він не зловживав алкоголем, мав гарну сім’ю. Можливо, були якісь особисті підстави, про які ми не знаємо.

Нагадуємо, вчора на Переяславщині відбулося чимало подій. Більше про те, з чим стикалася поліція, – за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору