ЖИТТЯ

ДТП з трактором та загоряння автобуса: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 4 серпня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 4 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:31. Переяславське (Студениківська ТГ), вулиця Привокзальна. Т.В. 1980 р.н. повідомив поліції, що 10 хвилин тому сталася ДТП за участю автомобіля KIA та трактора. Постраждалих не було. Поліцейські склали постанову за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

18:21. 43 км траси Бориспіль-Дніпро (біля КП Переяслав). Сталося загоряння моторного відсіку автобуса ПАЗ. Ніхто не постраждав. Пожежу ліквідували працівниками ДСНС до приїзду поліції. У водія відібрали заяву про нерозгляд цього повідомлення.

5 серпня, 2:44. Улянівка (Ташанська ТГ), вулиця Радянська. Заявниця К.Г. 1993 р.н. повідомила поліції, що в ніч з 31 липня на 1 серпня кум В.В. наніс їй тілесні ушкодження та намагався зайнятись сексом. Додала, що має відеодокази. О 3:40 поскаржилась на те, що працівники поліції приїхали та, нічого не зробивши, поїхали. Поліцейські встановили, що заявниця була в неадекватному стані, від написання заяви та пояснень відмовилась. Причину виклику пояснити не могла.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): дві в Переяславі, у Харківцях (Переяславська ТГ), Хоцьках (Циблівська ТГ) та Світанку (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 3 серпня у Переяславі на дитячому майданчику в центрі міста невідомі побили чоловіка. Деталі події ви можете дізнатись тут. 

Оксана Симоненко

Нагору