М’які соковиті груші стають ще смачнішими, якщо обсмажити їх у вершковому маслі з цукром і ваніллю. Ідеальним доповненням до них стануть збиті вершки або морозиво.
Як приготувати ароматні карамелізовані груші розповість Інформатор.
Продукти:
- 3-5 груш
- 4 ст.л вершкового масла
- 50 г коричневого цукру
- ванільний екстракт за смаком
- 60 мл води
Спосіб приготування:
- Груші розріжте навпіл і видаліть серцевини.
- У сковороді розігрійте олію на сильному вогні. Викладіть в сковороду фрукти зрізом вниз.
- Підрум’яньте приблизно за 5 хвилин, після зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте ще 5 хвилин.
- Додайте цукор, воду і ваніль. Накрийте кришкою і залиште на 10 хвилин.
- Переверніть груші, полийте соусом з дна сковороди і смажте ще приблизно 5 хвилин.