ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте карамелізовані груші

М’які соковиті груші стають ще смачнішими, якщо обсмажити їх у вершковому маслі з цукром і ваніллю. Ідеальним доповненням до них стануть збиті вершки або морозиво.

Як приготувати ароматні карамелізовані груші розповість Інформатор.

Продукти:

  • 3-5 груш
  • 4 ст.л вершкового масла
  • 50 г коричневого цукру
  • ванільний екстракт за смаком
  • 60 мл води

Спосіб приготування:

  1. Груші розріжте навпіл і видаліть серцевини.
  2. У сковороді розігрійте олію на сильному вогні. Викладіть в сковороду фрукти зрізом вниз.
  3. Підрум’яньте приблизно за 5 хвилин, після зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте ще 5 хвилин.
  4. Додайте цукор, воду і ваніль. Накрийте кришкою і залиште на 10 хвилин.
  5. Переверніть груші, полийте соусом з дна сковороди і смажте ще приблизно 5 хвилин.

Нагору