ЖИТТЯ

Кіноперегляд і День села: куди сходити у вихідні жителям Переяслава

Робочий тиждень підійшов до завершення – саме час дати собі відпочити і трохи розслабитися. І в нашому місті є маса можливостей для цікавого відпочинку перед вихідними.

Цими вихідними в Переяславі та поблизу відбудеться кілька цікавих заходів, які наповнять вас енергією та позитивними враженнями на весь тиждень. Інформатор розповість про них детальніше.

ДОПРЕМ’ЄРНИЙ ПОКАЗ ФІЛЬМУ “ПОЛІСЬКІ ТЕНЕТА”

Де: КЗ “Переяславський центр культури і мистецтв” (колишній будинок культури)

Коли: 7 серпня, 11:00

Ціна: безкоштовно

Допрем’єрний показ відбудеться за участі творчої команди фільму – автора ідеї та оператора Павла Липи, режисера Костянтина Кляцкіна та продюсера Сергія Малярчука, а також його героїв – голови Київського обласного товариства “Поліське земляцтво” Броніслава Андрієвського та самосела, який повернувся до Поліського, поета Дмитра Герасименка. Детальніше про фільм – за посиланням.

“Поліські тенета”

ДЕНЬ СЕЛА МАЗІНКИ

Де: село Мазінки, територія дитячого садка

Коли: 7 серпня, 16:00

Ціна: безкоштовно

У суботу в Мазінках (Переяславська ТГ) проведуть святковий захід до Дня села. У програму свята входять концерт, частування смаколиками, дитячі атракціони, дискотека та багато іншого.

День села Мазінки

Нагадуємо, у свіжому дайджесті новин ми розповідали про тридцяту вітрильну регату “Кубок Переяслава” та перше святкування Дня двох сіл – Дем’янець та Харківець. Також досліджували, скільки зараз коштують кавуни та як їх вибирати. Також не залишить вас байдужими сюжет про котиків, які живуть біля будиночка на Леваді.

Юлія Кравченко

Нагору