ЖИТТЯ

Дем’янці спробують реваншуватися за розгром від Семенівки: анонс туру чемпіонату з футболу

У черговому турі чемпіонату Переяславщини з футболу буде два центральні матчі. У одному з них діючий чемпіон прийме теперішнього лідера.

Завтра, 7 серпня, відбудеться тринадцятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Він подарує вболівальникам два класні поєдинки. О 17:00 у Дем’янцях діючий чемпіон прийме лідера першості – команду із Семенівки (Студениківська ТГ). У першому колі семенівці вдома дещо сенсаційно розгромили дем’янчан 6:1. Зараз команди розділяє лише два очки в турнірній таблиці. Про це повідомляє Інформатор.

О 18:00 дівичківський “Дніпро”, який, напевно, ще сподівається на медалі, прийме “Переяслав-БРСМ”. Переяславці посідають друге місце, однак мають на один зіграний матч більше, ніж у всіх конкурентів.

У інших двох матчах грають головні аутсайдери, тому вони традиційно викликають значно менший інтерес. О 15:00 Циблі (Циблівська ТГ) вдома зіграють із переяславськими “Солонцями”. О 18:00 Лецьки (Циблівська ТГ) приймуть Вовчків (Переяславська ТГ).

Джерело: районна федерація футболу

Нагадаємо, що із 31 липня до 1 серпня в Переяславі тривали тридцяті щорічні вітрильні перегони “Кубок Переяслава”. Змагалася 41 команда з різних міст України.

Віталій Усик

Нагору