Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Переяславі та п’яти селах може не бути світла: де саме та з якої причини

Світла завтра може не бути в Переяславі та п’яти селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з плановою реконструкцією і капітальним ремонтом. 

У суботу, 7 серпня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Строковій, Помоклях, Сомковій Долині, Воскресенському і Пологах-Чобітьках у зв’язку з плановою реконструкцією і капітальним ремонтом. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 18 години:

  • у Переяславі – на вулицях Магдебурзького права, Гімназійній, Богдана Хмельницького, Шевченка та на провулку Гімназійному.
  • у Строковій (Студениківська ТГ) – на вулицях Колгоспній, Молодіжній, Центральній, Садовій, Шкільній.
  • у Помоклях (Ташанська ТГ) — на вулицях Молодіжній, Гагаріна, Кірова, Садовій, Польовій, Шевченка, Щорса, Радянській, Береговій, Павленка, Травневій, Страдного, Зарічній та на провулку Щорса.
  • у Сомковій Долині (Студениківська ТГ) – на вулиці Перемоги, Якима Сомка, Христини Цуприк, Садовій, Шевченка, Пугачова та на провулку Перемоги.
  • у Воскресенському (Ташанська ТГ) – на вулицях Центральній, Польовій, Садовій, Набережній, Зарічній, Шевченка, Івана Франка.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Пологах-Чобітьках (Циблівська ТГ) — на вулиці Радянській.

Нагадуємо, зараз у лікарні перебуває 27 пацієнтів, 25 з яких – із COVID-19. За минулу добу померла одна людина з коронавірусом.

Юлія Кравченко

Нагору