Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Побиття в продуктовому магазині та загублена бабуся: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 6 серпня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 6 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:35. Переяслав, вулиця Чкалова. Заявник Д.Г. повідомив поліції, що протягом ночі з будинку вийшла старенька бабуся Д.Г. 1940 р.н. й пішла в невідомому напрямку. Д.Г. хворіє на склероз і погано орієнтується в просторі. Раніше не зникала. Вже після виклику поліції заявник повідомив, що бабусю знайшли в районі автостанції.

10:37. Соснова (Студениківська ТГ), вулиця Центральна. Невідомі особи в приміщенні магазину побили постачальника продуктів. Поліція задокументувала факт злочину. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 296 ч.4 ККУ (Хуліганство). Правопорушникам загрожує штраф від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницьких та не після нещасних випадків) у Переяславі та у Гречаниках (Дівичківської ТГ).

Нагадуємо, нещодавно ми публікували фоторепортаж з нічних вулиць Переяслава. Фотограф Інформатора, озброївшись камерою, вибрався на нічну прогулянку, щоб показати читачам Переяслав з іншого боку – темного, але дуже привабливого.

Юлія Кравченко

Нагору