ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте суп-пюре із кабачків з м’ятою

Справжній букет літніх смаків: зелена цибуля, кабачки, горошок, салат і ароматна м’ята. А ніжні нотки супу-пюре надає грецький йогурт.

Як приготувати такий суп розповість Інформатор.

Продукти:

  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 3 кабачка
  • 1 ст.л масла або олії
  • 200 г зеленого горошку
  • 900 мл бульйону
  • кілька гілочок м’яти
  • 80 г салату
  • сіль та перець за смаком
  • 2 ст.л грецького йогурту

Спосіб приготування:

  1. Пошинкуйте цибулю. Кабачки наріжте невеликими шматочками.
  2. У каструлі розігрійте масло або олії на середньому вогні. Викладіть в неї кабачки з цибулею, перемішайте і готуйте під кришкою приблизно 3 хвилини.
  3. Додайте горошок і бульйон, доведіть до кипіння і варіть 5-8 хвилин.
  4. Зніміть з вогню, додайте нашинковану зелень, перемішайте і залиште на 1-2 хвилини.
  5. Подрібніть суп блендером, посоліть, поперчіть і перемішайте з йогуртом. Подавайте в теплому або охолодженому вигляді.

     

Нагору