Справжній букет літніх смаків: зелена цибуля, кабачки, горошок, салат і ароматна м’ята. А ніжні нотки супу-пюре надає грецький йогурт.
Як приготувати такий суп розповість Інформатор.
Продукти:
- 1 пучок зеленої цибулі
- 3 кабачка
- 1 ст.л масла або олії
- 200 г зеленого горошку
- 900 мл бульйону
- кілька гілочок м’яти
- 80 г салату
- сіль та перець за смаком
- 2 ст.л грецького йогурту
Спосіб приготування:
- Пошинкуйте цибулю. Кабачки наріжте невеликими шматочками.
- У каструлі розігрійте масло або олії на середньому вогні. Викладіть в неї кабачки з цибулею, перемішайте і готуйте під кришкою приблизно 3 хвилини.
- Додайте горошок і бульйон, доведіть до кипіння і варіть 5-8 хвилин.
- Зніміть з вогню, додайте нашинковану зелень, перемішайте і залиште на 1-2 хвилини.
- Подрібніть суп блендером, посоліть, поперчіть і перемішайте з йогуртом. Подавайте в теплому або охолодженому вигляді.