ТРЕШ

У Переяславі в чоловіка знайшли наркотики: що йому загрожує

У Переяславі в чоловіка знайшли наркотичну речовину – метадон. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Вчора, 7 серпня, о 19:30 поліції повідомили про те, що чоловік зберігає наркотичні речовини. Підозрюваний був у Переяславі, на вулиці Соборній. Заявник викликав поліцію, повідомив, що потрібна слідчо-оперативна група. Про це Інформатору розповіли у відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Біля магазину “Шансон” у громадянина О.М. 1989 р.н. перевірили кишені барсетки й виявили таблетки метадон у кількості 0,25 г. На громадянина О.М. відкрито кримінальне провадження за статтею 309, частиною 1 Кримінального Кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Чоловікові загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців, обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадуємо, 4 серпня на Переяславщині повісився чоловік. Він мав велику родину, власне господарство, жив із дружиною. Причини самогубства невідомі.

 

Нагору