ТРЕШ

У Переяславі сталася ДТП: п’яний мопедист не впорався з керуванням

У Переяславі біля податкової сталася аварія за участі легковика й мопеда. Водій мопеда був у нетверезому стані.

Вчора, о 20:58 поліції повідомили, що в Переяславі, на вулиці Богдана Хмельницького навпроти податкової сталася ДТП за участі мопеда та автомобіля. Чи є травмовані невідомо. Всі учасники були на місці події. Про це Інформатору розповіли у відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Після приїзду на місце аварії поліція встановила, що водій мопеда був п’яним і не впорався з керуванням. Як наслідок, один потерпілий має легкі тілесні ушкодження, але від швидкої допомоги він відмовився. На водія мопеда Б.М. 1998 р.н. складено адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадуємо, що зараз у лікарні Переяслава перебуває 29 пацієнтів, 27 з яких – із COVID-19. На амбулаторному лікуванні – 12 осіб із Переяславської ТГ. За вихідні виписали трьох людей, летальних випадків не зафіксовано. Більше про свіжу коронавірусну статистику – за посиланням.

Фото тематичне

Нагору