ЖИТТЯ

ДТП і труп у лісосмузі: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 8 серпня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 8 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:11. Соснова (Студениківська ТГ), провулок Центральний. До поліції надійшло повідомлення про ДТП. По приїзду правоохоронці виявили, що відбулося зіткнення двох автомобілів Skoda та Renault Duster. Поліцейські відібрали заяву та пояснення. Відносно водія Г.А 1963 р.н. склали постанову за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

13:58. Переяслав, вулиця Дощова. Поліції повідомили, що в лісосмузі біля городу лежить невідомий молодий чоловік лицем до землі. Тілесний ушкоджень неозброєним оком не видно. Заявник повідомив, що вчора також бачив чоловіка на цьому ж місці, але подумав що він спить й не придав цьому значення. Поліція виявила неопізнаний труп без ознак насильницької смерті. Пізніше стало відомо, що це переяславець Т.В. 1983 р.н. Тіло направили на судмедекспертизу. Люди зазначали, що померлий вживав наркотики.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницьких та не після нещасних випадків): одну в Переяславі та одну в селі Циблі (Циблівської ТГ).

Нагадуємо, 7 серпня в Переяславі у чоловіка знайшли наркотичну речовину – метадон. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Юлія Кравченко

Нагору