ЖИТТЯ

Ніна Гаврилюк працювала в університеті Переяслава 25 років: вчора вона пішла з життя

Пішла з життя почесна громадянка Переяслава, поетеса, заслужена вчителька України 86-річна Ніна Гаврилюк. Більше половини свого життя ця людина віддала педагогічній діяльності, зокрема й в Переяславі.

Вчора, 8 серпня померла письменниця, почесна громадянка Переяслава, заслужена вчителька України, доцентка Університету Григорія Сковороди в Переяславі Ніна Гаврилюк. Їй було 86 років. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт університету Переяслава.

Сьогодні, 9 серпня відбулося прощання з Ніною Степанівною. Колектив місцевого університету запам’ятає її як гарну вчительку, майстерну поетесу та просто хорошу людину. 50 років свого життя Ніна Гаврилюк віддала педагогіці, 25 з них – в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі. Протягом свого життя вона працювала з дітьми-сиротами, була керівницею літературної студії, її роботи друкувалися в журналах, а у 1968 році жінку нагородили знаком “Відмінниця народної освіти України”.

Нагадуємо,  в Переяславі активісти прибирали територію в мікрорайоні Підварки на якій зовсім скоро з’явиться постійний притулок для собак. У найближчі два місяці безпритульні тварини нарешті матимуть домівку.

Нагору