ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте салат із персиків та печінки

Скибочки солодких фруктів приємно контрастують з терпким смаком печінки, а пармезан і медова заправка відмінно доповнюють поєднання.

Зараз персики дуже актуальні. Але їсти їх у звичному виді – банально. Як приготувати з персиками смачний салат розповість Інформатор.

Продукти:

  • 400 г курячої або індичої печінки
  • сіль та перць за смаком
  • 2 ст.л соняшникової олії
  • 2 персики
  • 1 пучок салату
  • 40 г пармезану
  • 2 ст.л оливкової олії
  • 1 ст.л меду
  • 2 ст.л меду

Спосіб приготування:

  1. Печінку крупно наріжте, посипте сіллю і перцем. Обсмажте на розігрітій олії до готовності за 8-10 хвилин.
  2. Готове м’ясо перекладіть на тарілку і трохи остудіть.
  3. Наріжте персики. Листя салату порвіть руками. Пармезан натріть на дрібній тертці.
  4. Змішайте оливкову олію з медом, соєвим соусом і перцем.
  5. Листя салату викладіть на тарілку і полийте половиною заправки. Зверху розмістіть печінку і персики.
  6. Полийте все залишками заправкою і посипте пармезаном.

Нагору