Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Сусід побив до струсу мозку, психічно хворий заявник: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 9 серпня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 9 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:10. Семенівка (Студениківська ТГ). Заявник К.С. 1983 р.н. повідомив поліції, що в селі на сірому автомобілі ВАЗ 2105 їздить лікар, у якого при собі наркотична речовина морфії. К.С. думає, що лікар розповсюджує наркотичну речовину в селах. Поліції, прибувши на місце події, встановила що заявник у стані алкогольного сп’яніння, також перебуває на обліку в психіатра.

16:21. Велика Каратуль (Переяславська ТГ), вулиця Польова. Заявниця Т.В. 1945 р.н. повідомила поліції що її півтори години тому побив сусід Г.В. Зі слів жінки, вона втратила свідомість і стікає кров’ю. Її госпіталізували до Бориспільської лікарні, діагноз – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лоба, забій тазостегнового суглобу. Поліція відібрала заяву та пояснення.

Нагадуємо, 8 серпня в Переяславі біля податкової сталася аварія за участі легковика й мопеда. Водій мопеда був у нетверезому стані.

Юлія Кравченко

Нагору