Скибочки солодких фруктів приємно контрастують з терпким смаком печінки, а пармезан і медова заправка відмінно доповнюють поєднання.
Зараз персики дуже актуальні. Але їсти їх у звичному виді – банально. Як приготувати з персиками смачний салат розповість Інформатор.
Продукти:
- 400 г курячої або індичої печінки
- сіль та перць за смаком
- 2 ст.л соняшникової олії
- 2 персики
- 1 пучок салату
- 40 г пармезану
- 2 ст.л оливкової олії
- 1 ст.л меду
- 2 ст.л меду
Спосіб приготування:
- Печінку крупно наріжте, посипте сіллю і перцем. Обсмажте на розігрітій олії до готовності за 8-10 хвилин.
- Готове м’ясо перекладіть на тарілку і трохи остудіть.
- Наріжте персики. Листя салату порвіть руками. Пармезан натріть на дрібній тертці.
- Змішайте оливкову олію з медом, соєвим соусом і перцем.
- Листя салату викладіть на тарілку і полийте половиною заправки. Зверху розмістіть печінку і персики.
- Полийте все залишками заправкою і посипте пармезаном.