Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте салат із персиків та печінки

Скибочки солодких фруктів приємно контрастують з терпким смаком печінки, а пармезан і медова заправка відмінно доповнюють поєднання.

Зараз персики дуже актуальні. Але їсти їх у звичному виді – банально. Як приготувати з персиками смачний салат розповість Інформатор.

Продукти:

Спосіб приготування:

  1. Печінку крупно наріжте, посипте сіллю і перцем. Обсмажте на розігрітій олії до готовності за 8-10 хвилин.
  2. Готове м’ясо перекладіть на тарілку і трохи остудіть.
  3. Наріжте персики. Листя салату порвіть руками. Пармезан натріть на дрібній тертці.
  4. Змішайте оливкову олію з медом, соєвим соусом і перцем.
  5. Листя салату викладіть на тарілку і полийте половиною заправки. Зверху розмістіть печінку і персики.
  6. Полийте все залишками заправкою і посипте пармезаном.