ЖИТТЯ

Насильно забрали дитину, таксист побив чоловіка: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 11 серпня переяславські поліцейські мали 32 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 11 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:48. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Заявниця Ш.Т. 1946 р.н. повідомила поліції що наочно знайомий таксист К.А. близько першої  години ночі побив її сина Ш.В. 1968 р.н. Стосовно таксиста відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження). Чоловікові загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк до двохсот годин або виправні роботи на строк до одного року.

10:36. Переяслав. Поліції повідомили про аварію за участі автомобілів Mercedes Atego та Daewoo Lanos поблизу АЗС “БРСМ”. Правоохоронці приїхали на місце події, склали схему ДТП та відібрали пояснення.

12:01. Пологи-Яненки (Циблівська ТГ), вулиця Миру. Заявниця Р.В. 1996 р.н. повідомила, що її чоловік Р.В. 1992 р.н. насильно забрав у неї малолітню дитину і поїхав у село Циблі на автомобілі ВАЗ-2105. Поліцейські відібрали заяву та пояснення

20:19. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Поліції повідомили, що майже на проїжджій частині дороги лежить п’яний чоловік. Прибувши на місце, поліцейськи встановили, що цей чоловік – Б.М. 1983 р.н., стоїть на обліку в психіатра та раніше неодноразово залишав місце проживання. Правоохоронці доставили його додому в село Лецьки (Циблівська ТГ).

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницьких та не після нещасних випадків): у Переяславі, в селі Дівички (Дівичківська ТГ), у Гайшині (Переяславська ТГ) та в Ташані (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що переяславка Світлана Шевченко потрапила у скрутну ситуацію – їй діагностували рак. Їй потрібна наша з вами підтримка й допомога.

Юлія Кравченко

Нагору