ЖИТТЯ

“Раніше не чула слова “аденокарцинома”: жительці Переяслава діагностували онкозахворювання

Жителька Переяслава Світлана Шевченко повідомила у своєму Facebook про невтішний діагноз – у неї знайшли злоякісну пухлину. Зараз жінці необхідна допомога. 

Випускниця університету Григорія Сковороди, впізнавана, дієва переяславка, небайдужа українка, волонтерка, дружина та матуся двох чудових донечок Світлані Шевченко потрапила у скрутну ситуацію. Їй діагностували рак. Складно уявити, що людина, яка все своє життя допомагала іншим, ніколи не залишалася байдужою до чужого горя, раптово сама опинилася в ситуації, коли їй потрібна наша з вами підтримка й допомога. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на університет Григорія Сковороди.

“Ніколи не думала, що мені так важко буде написати ці страшні три слова: “у мене рак”. Не боюся втішати недоброзичливців – не хочеться засмучувати друзів. Навіть не чула ніколи такого слова “аденокарцинома”, а тепер воно затуляє мені усі історії про дива зцілення. Дякую усім, хто мене підтримує, допомагає і пропонує допомогу, а головне – хто молиться за мене. Прошу пробачення у всіх, кого образила вільно і невільно. У свято Пантелеймона цілителя прошу молитви і за всіх лікарів, яким доручаю своє життя” – написала Світлана Шевченко у своєму Facebook.

Якщо бажаєте допомогти Світлані Шевченко:

Картка ПриватБанку 5168 7450 1336 5181 (Сергій Шевченко, чоловік).

Нагадаємо, що кількість пацієнтів із коронавірусом у лікарні Переяслава за останні тижні зросла майже вдвічі. Тому Інформатор вирішив дізнатись як у Переяславі ставляться до вакцинації.

Оксана Симоненко

Нагору