ЖИТТЯ

Дівчина лягла спати в чужому будинку: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 12 серпня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 12 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:12. Переяслав, вулиця Шкільна. Заявник К.Д. 1998 р.н. повідомив поліції, що біля “ЕКО-маркету” трапилась ДТП. Зіткнулись авто Volkswagen та Opel. Ніхто не постраждав. На громадянку Г.М. 1955 р.н. склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

19:56. Переяслав, вулиця Пугачова. Заявник Г.О. 1993 р.н. повідомив поліції, що за вказаною адресою перебувають особи у формі поліції. Вони показували посвідчення, та, зі слів заявника, вони підроблені. Мовляв, у нього є бланк з постановою Кабміну, в якому формат посвідчення інший. Заявник телефонував неодноразово, повідомляв хибні дані, він перебуває на обліку в лікаря-психіатра.

13 серпня, 0:23. Переяслав, вулиця Новокиївське шосе. Заявниця Ч.Г. повідомила, що до будинку зайшла невідома дівчина віком близько 30 років та лягла спати. Вона була в стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські доставили П.Т. до місця проживання та передали рідним.

Також 13 серпня поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 11 серпня на Переяславщині зникла жінка, яка хворіє на шизофренію. Детальніше про це ви можете дізнатись тут. 

Оксана Симоненко

Нагору