Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Діючий чемпіон їде в гості до лідера: анонс футбольного туру Переяславщини

У черговому турі чемпіонату Переяславщини з футболу відбудеться один центральний матч. “Переяслав-БРСМ” прийме Дем’янці.

Завтра, 14 серпня, відбудеться чотирнадцятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. О 17:00 теперішній лідер першості “Переяслав-БРСМ” прийме діючого чемпіона – Дем’янці (Переяславська ТГ). Дем’янчани після перемоги над Семенівкою посідають третє місце в турнірній таблиці, але за втраченими очками випереджають “Переяслав-БРСМ” (у цієї команди на один зіграний матч більше). Однак не варто забувати, що в першому колі переяславці на виїзді були сильнішими за дем’янчан – 3:2. Розсудить цей надпринциповий поєдинок Мехман Дола. Про це повідомляє Інформатор.

Доки основна пара суперників вирішуватиме між собою стосунки, переяславський “Матадор” має змогу вирватися з другого місця на перше. Тим паче, в гості до нього приїдуть Циблі (Циблівська ТГ), які мають в активі лише три очки. Матч на університетському стадіоні розпочнеться о 15:00.

О 15:00 також розпочнеться матч Вовчків (Переяславська ТГ) – “Дніпро” (Дівички). Господарі наразі випереджають дівичківців аж на 5 очок. Проте перемога гостей зможе перевернути все з ніг на голову. У випадку виграшу “Дніпра”, як у першому колі, він відставатиме на два очки та ще й матиме матч у запасі. А там вже й до медалей недалеко. Але хто сказав, що Вовчків збирається програвати вдома та ще й у День села?

Матч Лецьки (Циблівська ТГ) – Семенівка (Студениківська ТГ) викликає найменший інтерес. Тут переможця, на жаль, спрогнозувати найпростіше. Про перші очки лецьківчани можуть лише мріяти.

Джерело: районна федерація футболу

Нагадаємо, що увесь світ зараз міркує над питанням вакцинації від коронавірусу, Переяслав – не виняток. Що думають про щеплення від COVID-19 переяславці?

Віталій Усик

Нагору