ЖИТТЯ

Свята у селах, літературна зустріч та кіно під зорями: куди сходити у вихідні жителям Переяслава

На вихідних можна залишитись вдома та спокійно проводити час в колі сім’ї. А можна відвідати цікаві заходи у Переяславі та за містом. 

Якщо ви хочете відпочити душею, то вам точно потрібно відвідати літературну зустріч та насолодитись поезією. Цього ж дня ви ще можете встигнути на свято у село Вовчків, де на вас чекає багато розваг. Інформатор розповість детальніше, чим зайнятись у вихідні.

КІНО ПІД ЗОРЯМИ

Де: Стовп’яги (Дівичківська ТГ), біля будинку культури

Коли: 13 серпня, 20:30

Ціна: безкоштовно

Сьогодні у вас є можливість подивитись фільм просто неба. Все, що потрібно, – це взяти з собою ковдри, смаколики та гарний настрій.

ЛІТЕРАТУРНІ ЗУСТРІЧІ У МУЗЕЇ КОБЗАРСТВА

Де: Переяслав, музей кобзарства (вул. Б. Хмельницького, 20)

Коли: 14 серпня, 12:00

Ціна: безкоштовно

У суботу у Переяславі в музеї кобзарства проведуть літературну зустріч. Всі охочі зможуть ближче познайомитися із творами Вікторії Шевель, Анни Багряної, Тетяни Череп-Пероганич та Юрія Старчевода.

ДЕНЬ СЕЛА ВИПОВЗКИ

Де: Виповзки (Ташанська ТГ)

Коли: 14 серпня, 13:30

Ціна: безкоштовно

У суботу в День села у Виповзках для дітей працюватимуть атракціони та різноманітні розваги. О 15:00 розпочнеться урочиста частина та вітальна програма за участі народного колективу “Яблунька”. Гостей пригощатимуть кашею та іншими смаколиками. Також проведуть безпрограшну лотерею вартістю 30 гривень.

ДЕНЬ СЕЛА ВОВЧКІВ

Де: Вовчків (Переяславська ТГ), територія будинку культури

Коли: 14 серпня, 16:00

Ціна: безкоштовно

У суботу в селі Вовчків на вас чекає концерт за участі артистів Переяславської громади, дитячі розваги, атракціони, частування українськими стравами, ярмарок майстрів та святкова дискотека.

Нагадаємо, що перший серпневий тиждень був насиченим на події для жителів Переяслава. Тож погляньте, що вони публікували в соцмережі Instagram. 

Оксана Симоненко

Нагору