ЖИТТЯ

На Переяславщині знайшли жінку із шизофренією, яка раніше пішла з дому: допомогла читачка Інформатора

Жінку, яка кілька днів тому пішла з дому, знайшли. Посприяла читачка Інформатора.

Вчора, 12 серпня, ми опублікували на сайті замітку про зникнення безвісти жительки села Пологи-Вергуни Ташанської ТГ Надії Мисюри 1992 р.н. Вона пішла з дому ще 9 серпня. Відомо, що перебуває на обліку в лікарні – з 2014 року хворіє на шизофренію. Про це Інформатору розповіли у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Ця публікація набула досить широкого розголосу в соцмережах. А вже сьогодні, 13 серпня, об 11:39 нам написала користувачка Facebook та власниця магазину “Імперія білизни” Тетяна Жук: “Інформація стосовно жінки з шизофренією. Десь в 10.30 ця жінка заходила в магазин білизни в районі автовокзалу, вона мені показалась дивною, по всіх прикметах похожа, була в окулярах темної оправи”.

Ми відразу надіслали цю інформацію начальнику місцевого відділу поліції Максиму Дьоміну. Він взяв ці дані до уваги, а вже о 15:21 повідомив нам, що жінку знайшли, й подякував за допомогу. Коли ми передали подяку Тетяні Жук, вона сказала, що інакше вчинити не могла, адже розуміла, наскільки хвилюються батьки загубленої.

Нагадаємо, що переяславка Світлана Шевченко потрапила у скрутну ситуацію – їй діагностували рак. Їй потрібна підтримка й допомога.

Віталій Усик

Нагору