ЖИТТЯ

У Переяславі та шести селах може не бути світла: коли та де саме

Світла завтра може не бути в Переяславі та шести селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з техобслуговуванням, ремонтними роботами та технічним переоснащенням.

У суботу, 21 серпня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Виповзках, Великій Каратулі, Переяславському, Малій Каратулі, Воскресенському й Травневому у зв’язку з технічним обслуговуванням, ремонтними роботами та технічним переоснащенням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Малій Підвальній, Фабричній, Великій Підвальній, Києвобрамській, Ломаній, Анучина, Золотоніське шосе, Мічуріна, Черняховського, Петропавлівській, Яготинській, Сухомлинського, Новокиївське шосе, Богдана Хмельницького, Дощовій, Шевченка, Музейній, Можайській, Святого Єфрема, Лозовій, Сосновій, Лісовій, Кооперативній, Гагаріна, Ярослава Потапенка, Ватутіна, Сергія Лазенка, Суворова, Жданова, Якубовського, Святилівській, Борисоглібській, Громовій, Богомольця, Гаврила Куреди, Остапа Вишні, Соборній, Героїв Дніпра, Дніпровській, Літописній, Прибережній, Кузнецова та на провулках Семінарському, Рози Люксембург, 1-му Лагерному, Гагаріна, Суворова, Новокиївське шосе, Береговому.
  • у Виповзках (Ташанська ТГ) – на вулицях Молодіжній, Квітковій, Свято-Троїцькій, Шевченка, Садовій, Перемоги та Луговій.
  • у Великій Каратулі (Переяславська ТГ) – на вулицях Садовій, Польовій, Володька, Сахна, Кільцевій, Горького, Квітковій, Шкільній, Кооперативній, Середній, Перемоги, Гагаріна, Жовтневої Революції, Набережній, Шевченка, Переяславській, на хуторах Плескачі та Мар’янівка.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) — на вулиці Заводській.
  • у Малій Каратулі (Ташанська ТГ) — на вулицях Центральній, Набережній, Василенка, Польовій, Зарічній, провулку Ярмоленка, Небесної сотні, Переяславській, Ярмоленка.
  • у Воскресенському (Ташанська ТГ) — на вулицях Центральній, Польовій, Садовій, Набережній, Зарічній, Шевченка, Івана Франка.
  • у Травневому (Ташанська ТГ) — на вулицях Переяславській, Зарічній, Центральній, Леніна.

Нагадуємо, сьогодні вийшла підбірка свіжих новин від Інформатора. У ній журналістка Оксана Симоненко розповідає про резонансну ситуацію зі спилюванням ялинок на центральній площі Переяслава, про чергову ДТП на вулиці Покровській, знайдену жінку із шизофренією та самогубство у Вовчкові.

Юлія Кравченко

Нагору