ЖИТТЯ

У Переяслав прибула баржа із 350 тоннами кавунів: відеорепортаж

На території ТОВ СП “Нібулон” у Переяславі сьогодні пришвартувалася величезна баржа, яка доставила 350 тонн херсонських кавунів. Вже завтра ці ягоди потраплять на прилавки магазинів мережі “Сільпо” в Київській області. Таке транспортування приурочують до Дня Незалежності України, проводять п’ятий рік поспіль.

Сьогодні, 20 серпня, близько 16:00 перевантажувальний термінал ТОВ СП “Нібулон” у Переяславі вже вп’яте приймав кавуни з Голопристанського району Херсонської області. На місці вивантаження зібралося багато знімальних груп, зокрема, національні телеканали СТБ, 1+1, “Україна 24”. Були й журналісти Інформатора.

Як зазначив заступник директора ЛТД “Південний Експорт” Андрій Колпак, продукція належить саме їм, а перевозять її завдяки компанії “Нібулон”. Також додає:

– У нас традиція. Напередодні Дня Незалежності ми завжди поставляємо кавуни на Київщину.

Капітан несамохідного судна, яким доставили кавуни, Володимир Вуєв розповів про шестидобову поїзду з голопристанської філії “Нібулону” до Переяслава:

– Вийшли в дорогу 14 серпня у другій половині дня. Їхали нормально, але останні кілька днів була штормова погода. Ми вийшли в Кременчуцьке водосховище. Були складнощі, але екіпаж із ними впорався. Це не тяжка й досить приємна робота. Компанія покладає на нас великі сподівання й ми їх виправдовуємо. І авжеж, їсти можна на ходу. Думаю, що зіпсовані кавуни якщо й будуть, то дуже мало, тому що маневри на воді проводили безпечно.

Під час вивантаження продукції була й перша дегустація. Кавуни прийшлися всім до смаку. Вже завтра ці ягоди потраплять на прилавки супермаркетів торговельної мережі “Сільпо”.

Сьогодні “Нібулон” у Переяславі вже вп’яте приймав кавуни з Херсонської області

Зібралося багато знімальних груп, зокрема, національні телеканали СТБ, 1+1, “Україна 24”

Кавуни дегустували всі присутні

Завтра вони будуть на поличках магазинів “Сільпо”

Справжня серпнева насолода

Нагадуємо, до Дня Незалежності Інформатор підготував подарунок. Замовте рекламу на нашому ресурсі втричі дешевше.

Юлія Кравченко

Відео: Едуард Аврамич

Нагору