ГРОШІ

Втричі дешевша реклама на Інформаторі: до Дня Незалежності влаштовуємо акцію для місцевого бізнесу

До Дня Незалежності Інформатор підготував подарунок. Замовте рекламу на нашому ресурсі втричі дешевше.

Від сьогодні до 24 серпня включно на Інформаторі (Переяслав) діє святкова акція. Ви можете замовити рекламу для свого бізнесу втричі дешевше. Максимальний пакет послуг (текст, фото та відео) обійдеться вам всього в одну тисячу гривень. Зазвичай це коштує три тисячі. Окрім цього, абсолютно безкоштовно ми даруємо вам розміщення на наших сторінках у Facebook, Telegram та Instagram.

Про вас дізнаються тисячі людей. Зазначимо, що протягом останніх 30 днів лише сайтом ми охопили 34 194 інтернет-користувачів. Наші новини переглянули 402 728 разів. Понад 76 відсотків нашої аудиторії – люди віком від 18 до 44 років. При цьому коли вони заходять на наш сайт, то в середньому за один раз переглядають чотири публікації. Тобто ваша реклама залишатиметься актуальною для читачів досить тривалий час.

Звичайно ж, ви можете обрати і якийсь один спосіб прорекламуватися. Наприклад, лише в Instagram чи Telegram. Або ж лише у текстовому форматі, або тільки через відео. Ціна вас точно порадує.

За деталями звертайтеся за телефонами: 093-122-02-02 (редакція Інформатора), 095-220-45-70 (редактор Віталій Усик). Також можна писати в Telegram за цими ж номерами. Електронна пошта: ps.informator@gmail.com

Щомісяця ми публікуємо найпопулярніші матеріали на Інформаторі. Скільки людей переглянули липневі статті, дивіться за посиланням.

Нагору