ЖИТТЯ

На стадіоні у Вовчкові до кінця року не буде футбольних матчів районного рівня: чому його дискваліфікували

Стадіон у Вовчкові дискваліфікували для проведення футбольних матчів. Причина – невідповідна поведінка вболівальників.

Минулої суботи, 14 серпня, відбувся матч чотирнадцятого туру чемпіонату Переяславщини з футболу між Вовчковом (Переяславська ТГ) та “Дніпром” (Дівички). Він завершився внічию – 2:2. Однак за рахунку 2:0 на користь гостей, дівичківців, та після гри вболівальники та деякі футболісти Вовчкова поводилися не досить етично. Як наслідок, гравець Вовчкова Михайло Гугляк отримав дискваліфікацію на п’ять матчів за нецензурні вислови та погрози в бік арбітра, а домашній стадіон села Вовчків дискваліфікували до кінця року за фізичний вплив вболівальників на суддю та на його авто. Таке рішення прийняли на засіданні виконкому районної федерації футболу, передає Інформатор.

– На матчі працював В’ячеслав Заболотній, – розповів Інформатору голова федерації Владислав Столяренко. – Дуже тяжка гра, бо Дівички перемагали 2:0. А коли вовчківчани програють вдома, то вболівальники просто сходять з розуму і для них всі стають винними. Михайло Гугляк отримав другу жовту картку, після цього почав тикати середній палець, нецензурно висловлюватися до арбітра, погрожувати йому. Після гри Вячеслав Анатолійович йшов до свого автомобіля, до нього підійшли вболівальники, почали розбиратися і ззаду вдарили по нозі. А коли Заболотній хотів виїхати, позаду машини спеціально стала людина, щоб перекрити йому шлях. Він почав рушати, а йому: “Ти що, не бачиш, куди їдеш?”, і по машині стукає кулаками. Де тепер Вовчків проводитиме свої домашні матчі, я поки що не знаю – не повідомляли.

Час на пошуки в команди ще є, адже свій матч п’ятнадцятого туру проведуть на виїзді у Дем’янцях. Гра Дем’янці (Переяславська ТГ) – Вовчків розпочнеться о 17:00. У цей же час на стадіоні ім. В. Лобановського відбудеться центральний матч – між лідером “Переяслав-БРСМ” та срібним призером минулої першості Семенівкою (Студениківська ТГ). А о 16:00 у Дівичках місцевий “Дніпро” прийме переяславські “Солонці”. Матч Лецьки (Циблівська ТГ) – “Матадор” (Переяслав) перенесли через весілля футболіста із Лецьок.

Джерело: районна федерація футболу

Зазначимо, тиждень, що минає, був дуже насиченим на події. Про найцікавіші – у черговому випуску новин від Інформатора.

Віталій Усик

Нагору