ЖИТТЯ

Борщ-батл, кавер-бенд та День села: куди сходити у вихідні жителям Переяслава

Вже завтра настануть передостанні літні вихідні, які розтягнуться аж на чотири дні. Провести їх хочеться по-особливому, для переяславців є кілька цікавих варіантів.

Літо завершується, а бажання зробити останні його дні насиченими тільки зростає. Певно, кожен хоче, щоб цей час запам’ятався надовго. Що цікавого, окрім святкування Дня прапора та Дня Незалежності, буде на вихідних у Переяславській громаді, розповість Інформатор.

ДЕНЬ СЕЛА ГЛАНИШІВ

Де: територія будинку культури села Гланишів

Коли: 21 серпня, 16:00

Ціна: безкоштовно

У суботу в Гланишеві (Переяславська ТГ) проведуть святковий захід до Дня села. У програму свята входять концерт, частування українськими стравами, дитячі атракціони, ярмарок майстрів та багато іншого. Також на свято запросили учасника шоу “Х-фактор” Олександра Онофрійчука.

День села Гланишів

ПЕРЕЯСЛАВСЬКИЙ БОРЩ-БАТЛ

Де: музей просто неба

Коли: 22 серпня, 12:00

Ціна: дорослий квиток – 100 гривень, дитячий – 50 гривень

Готові знайти останніми літніми днями місце для культової страви української кухні? Тоді завітайте на борщ-батл! 22 серпня о 12:00 у музеї просто неба в Переяславі вас дивуватимуть п’ятьма унікальними рецептами борщу. Господині та господарі Переяславщини об’єдналися заради єдиної місії – довести, що ця страва несе в собі історію і об’єднує нас, українців, вже багато років.

Борщ-батл

Виступ кавер-бенду “Радограй”

Де: музей просто неба, у дворі корчми

Коли: 22 серпня, 12:00

Ціна: дорослий квиток – 100 гривень, дитячий – 50 гривень

Також у неділю в музеї просто неба живий виступ подарує відвідувачам переяславський кавер-бенд “Радограй”. Ці музики грають від душі та співають українських пісень! Не варто пропускати.

Виступ кавер-бенду "Радограй"

А ми нагадуємо, що в Переяславі до Дня Незалежності також влаштують багато цікавих заходів. При чому проходитимуть вони на різних локаціях.

Юлія Кравченко

Нагору