Переяслав Перейти на сайт

Яка робота є в Переяславі: актуальні серпневі вакансії

Іноді пошуки роботи – це вже складніше за саму роботу. Щодня ви переглядаєте вакансії, розсилаєте резюме, телефонуєте, пишете, а відповіді інколи немає. Буває, що вакансій багато, але кожна з них чимось не підходить. Як із цим у Переяславі?

Як завжди, почнімо із заробітної плати. Інформатор промоніторив сайт work.ua, щоб показати вам, скільки можна отримувати за роботу в Переяславі. Середня зарплата в Україні наразі складає 14 тисяч гривень. Ми підрахували кількість вакансій із вказаною заробітною платою на сайті, підсумували їх і знайшли середнє арифметичне. Середня зарплата в Переяславі на сайті work.ua зараз становить 11 тисяч 522 гривні. Відкритих вакансій наразі 49 (місяць тому було 60).

Найвища заробітна плата, судячи з сайту work.ua, у лікаря-ендоскопіста, кабінет якого розміщується в переяславській лікарні. Вакансія розміщена на сайті трохи більше двох тижнів. Звісно, для такої роботи потрібна вища медична освіта. Графік роботи ендоскопіста — з 8:00 до 15:00, але час може трохи змінюватися — на це впливають домовленості з пацієнтами. На цій роботі професіонал може отримувати 20-22 тисячі гривень на місяць.

З доступних кожному без досвіду роботи work.ua пропонує такі посади в Переяславі:

Якщо вас цікавлять вакансії з категорії телекомунікації та зв’язок, зверніть увагу на цей перелік:

Для тих, хто шукає роботу у сфері бухгалтерії та аудиту, також є кілька вакансій:

Нагадуємо, голова Переяславської ТГ Вячеслав Саулко розповів, як проходять ремонтні роботи на вулиці Небесної Сотні й скільки на це витрачають грошей. А також – про деякі незручності під час роботи на дорогах.

Юлія Кравченко