ЖИТТЯ

У Переяславі та шести селах може не бути світла: коли та чому

Світла завтра може не бути в Переяславі та шести селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з технічним обслуговуванням, ремонтними роботами та технічним переоснащенням.

У понеділок, 23 серпня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Гланишеві, Кавказі, Гайшині, Вовчкові, Мазінках та Пристромах у зв’язку з технічним обслуговуванням, ремонтними роботами та технічним переоснащенням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Лесі Українки, Озерній, Богдана Хмельницького, Бабачиха, Західній, Комунарській, Алєксєєва, Дружби, Зимовій, Осінній, Олега Іващенка, Чернишевського, Шкільній, Ломаній, Мірошніченка, Михайла Грушевського, Ярослава Потапенка, Польовій, Генерала Іваневського, Сковороди, Івана Мазепи, Річній, Гімназійній, Михайла Сікорського, площі Переяславської Ради, Яровій, Київській, Академіка Заболотнього, Косогірній, Замковій, Новій, Кріпосній, Кривій, провулках Лесі Українки, Чернишевського, Генерала Іваневського, Чехова.
  • у Гланишеві (Переяславська ТГ) – на вулицях Жовтневій, Садовій, Береговій, Урицького, Трубізькій, Чапаєва, Леніна, Набережній, Молодіжній, Першотравневій, Шевченка, Польовій, Будівельній, Перемоги, Весняній, провулку Хлібному.
  • у Кавказі (Дівичківська ТГ) – на вулиці Комунарів.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Сонячній, Луговій, Польовій, Святковій, Мічуріна, Космонавтів, Набережній, Покровській, Миру.
  • у Вовчкові (Переяславська ТГ) – на вулицях Гагаріна, Лесі Українки, Садовій, Польовій, Героїв Небесної Сотні, Миру, Тепличній, Шевченка, Космонавтів, Переяславській.
  • у Мазінках (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Альтицькій, Пушкіна, Левадній, Лесі Українки.
  • у Пристромах (Студениківська ТГ) – на вулицях Шевченка, Першотравневій.

Нагадаємо, що кожної неділі у Переяславі можна скупитись на базарі. Які ціни на продукти були 22 серпня, дивіться тут.

Оксана Симоненко

Нагору