ЖИТТЯ

У Переяславі та чотирьох селах може не бути світла: де саме та чому

Світла завтра може не бути в Переяславі та чотирьох селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з технічним переоснащенням, капітальним ремонтом і техобслуговуванням.

У четвер, 26 серпня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Греблі, Гайшині, Хоцьках і Світанку у зв’язку з техобслуговуванням, капітальним ремонтом і технічним переоснащенням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Борисоглібській, Михайла Леонтовича, Святилівській, Ярмарковій, Києвобрамській, Чкалова, Межирічній, Ломоносова, Олега Іващенка, Ломаній, Шкільній, Соборній, Гімназійній та на провулку Нестерова.
  • у Греблі (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Миру, Новій.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулиці Гайовій.

З 8 до 18 години:

  • у Хоцьках (Циблівська ТГ) – на вулицях 8 Березня, Пролетарській, Новосільській, Миру, Південній, Золотоніській, Піонерській, Комсомольській, Шевченка, Комунарській, Жовтневій, Старий Шлях, Першотравневій, Чапаєва, Гельмязівській, Парковій, Катеринопільській, Саратовській, Колгоспній, Балаклаєвській, Черкаській, Бовищанській, Колота, Молодіжній, Іванова, Садовій, Шкільній, Виноградній, Травневій, Піонерів, Кільцевій та Перемоги.
  • у Світанку (Циблівська ТГ) – на вулицях Київській, Свято-Миколаївській, Садовій, Польовій, Ювілейній, Шевченка та Ботанічній.

Нагадуємо, протягом доби 24 серпня переяславські поліцейські мали 13 викликів. Про ДТП, побиття на стадіоні та напад підлітків дізнавайтеся тут.

Юлія Кравченко

Нагору