ЖИТТЯ

ДТП, побиття на стадіоні та напад підлітків: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 24 серпня переяславські поліцейські мали 13 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 24 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

17:24. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції, що за пасікою вирізають ліс. Чує, як працює бензопила, просить наряд. Прибувши на місце виклику та обстеживши прилеглу територію, працівники поліції випилювання лісу не виявили. Зв’язавшись із заявником, той повідомив, що точне місце, де могли випилювати ліс, вказати не може.

19:03. Переяслав, стадіон ім. Валерія Лобановського. Заявник К.В. 1973 р.н. повідомив, що його побив знайомий Л.М. у стані алкогольного сп’яніння. На місці події поліція встановила, що заявник звернувся з метою інформування, претензій не має.

20:48. Переяслав, автодорога Бориспіль-Дніпро. М.В. 1987 р.н. повідомив поліції, що біля АЗС “Маршал” за 10 км від Переяслава одне авто злетіло в кювет, інше – розбите (Lada та Chrysler). У одного з водіїв розбитий лоб. За цим фактом відносно П.М. 1987 р.н. склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

25 серпня, 0:47. Переяслав, вулиця Покровська. Заявник повідомив поліції, що на АЗС КЛО на нього напало близько десяти підлітків. Били по ногах, погрожували, зброї не було. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що заявник претензій не має, від написання заяви та пояснень відмовився.

25 серпня, 6:29. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Х.В. 1972 р.н. повідомив, що біля вокзалу сталася ДТП. Зіткнулись маршрутне таксі та Volkswagen Polo. За цим фактом склали протокол за статтею 124 КУпАП.

Також 24 серпня поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що Сергій Обертій із Переяслава програв на “Махачі” бійцеві, важчому на 13 кілограмів. Деталі поєдинку дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Фото тематичне

Нагору