ЖИТТЯ

Сергій Обертій із Переяслава програв на “Махачі” бійцеві, важчому на 13 кілограмів: відео

Переяславець Сергій Обертій провів третій поєдинок у лізі кулачних боїв “Mahatch”. Цього разу він поступився, однак суперник був важчим на 13 кілограмів.

Вчора, 22 серпня,  на Youtube-каналі “Mahatch” вийшов черговий випуск ліги кулачних боїв. Переяславець Сергій Обертій на прізвисько “Роберт” провів свій третій поєдинок, і зазнав першої поразки. Його суперником був Олександр Ткаченко із Одеси, який має вагу 88,7 кілограма. При цьому, Обертій важить лише 75,8 кілограма – різниця дуже суттєва, особливо для спорту. Однак середня вагова категорія в Mahatch охоплює від 70 до 90 кілограмів. Про це повідомляє Інформатор.

Перед боєм Сергій Обертій розповів, що тренувався один-два рази на день, акцентував увагу на роботі в парах. І вже з перших секунд поєдинку його тактика стала очевидною: не дати опоненту вдарити себе. Як це робив Обертій? За допомогою клінчів. Сам же час від часу проводив небезпечні випади. Один із них у першому раунді завершився нокдауном для Ткаченка.

Однак правила в кулачних боях дещо вільніші, ніж, приміром, у боксі. І клінч – це не завжди зупинка поєдинку. Наносити удари з цієї позиції дозволено. Про це рефері й нагадав Олександрові Ткаченку в другому раунді. Той відразу почав цим користуватися. У Обертія швидко з’явилося розсічення, а за кілька десятків секунд він побував і в першому нокдауні. Близько половини бою (весь триває три раунди по дві хвилини) минули в намаганнях “Роберта” порятуватися в клінчі, але при цьому пропускав ударів він вдосталь. Врешті за 15 секунд до кінця рефері вирішив, що переяславець не може продовжити бій, адже при команді “битися” він схилився на мішках. Апеляції від нашого спортсмена та його команди ні до чого не привели.

Якщо вам виповнилося 18 років, вмикайте це відео. Бій Сергія Обертія та Олександра Ткаченка розпочинається на 15 хв. 13 сек.

Нагадаємо, що ще один переяславець Назар Олійник також стає зіркою ліги кулачних боїв “Mahatch”. Місяць тому він впевнено здобув свою третю перемогу.

Віталій Усик

Нагору