ГРОШІ

Катерина Бужинська виступить в Переяславі за 140 тисяч гривень

До Переяслава приїде Народна артистка України Катерина Бужинська. Її виступ обійдеться місту в 140 тисяч гривень.

Родзинкою святкової програми до Дня Незалежності в Переяславі стане виступ Народної артистки України Катерини Бужинської. Вона вийде на сцену на центральній площі міста 24 серпня о 20:00. Для міського бюджету її виступ обійдеться в 140 тисяч гривень. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на дані веб-порталу використання публічних коштів Spending.

На ресурсі вказано, що 140 тисяч гривень 20 серпня перерахували ФОП Бужинська Катерина Володимирівна. Ще два перерахунки цього ж дня провели на ФОП Мироненко Віталій Станіславович: 49 тисяч 500 гривень – на послуги з оренди звуку та світла, 45 тисяч 500 гривень – на послуги з оренди LED-екрана.

Як зазначила начальниця відділу культури Анна Скляренко, Катерина Бужинська виступатиме протягом години з власним дівочим ансамблем. Техніку відділ культури орендує не лише під її виступ, а й на весь святковий день.

Катерина Бужинська – лауреатка численних пісенних конкурсів, Народна артистка України. За даними Вікіпедії, випустила 8 альбомів з 1998 року. В репертуарі є пісні українською, російською, англійською, італійською, іспанською, івритом, болгарською. Найвідоміші композиції – “Як у нас на Україні”, “Україна – це ми”.

Нагадаємо, що до Дня Незалежності в Переяславі влаштують дуже насичену програму. З переліком заходів можна ознайомитися за посиланням.

Віталій Усик

Нагору